RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Donateurs

RTV Apeldoorn heeft de status van ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat schenkingen aan RTV Apeldoorn aftrekbaar zijn voor de belasting. 

Donaties zijn welkom op de rekening van Stichting RTV Apeldoorn: NL18INGB0000982500.

Als media-instelling voor de gemeente Apeldoorn zorgt RTV Apeldoorn voor radio- en televisieprogramma's met aandacht voor Apeldoorn. We doen verslag van evenementen en de lokale politiek, maar ook als een school of sportclub iets te melden heeft zijn we vaak aanwezig. Daarnaast is de lokale omroep een plek waar mensen kennis kunnen maken met werken in de media.

RTV Apeldoorn draait volledig op vrijwilligers. Die vrijwilligers hebben echter wel werkplekken, apparatuur en dikwijls een kop koffie nodig om radio en televisie te kunnen maken. De inkomsten van RTV Apeldoorn bestaan vooral uit subsidie en reclame-opbrengsten. Ook u kunt echter bijdragen met uw donatie. Wilt u weten waar wij geld aan uitgeven? De jaarrekeningen van RTV Apeldoorn zijn openbaar en hier terug te vinden.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn