• Met trots presenteren wij onze nieuwe website

    Als media-instelling voor de gemeente Apeldoorn zorgt RTV Apeldoorn voor radio- en televisieprogramma's met aandacht voor de gemeente Apeldoorn. Of het nu om nieuws, sport of evenementen gaat, wij zijn altijd dichtbij.

RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

De 4daagse Apeldoorn komt er weer aan

De 4daagse Apeldoorn is dit jaar van dinsdag 10 tot en met vrijdag 13 juli 2018. RTV Apeldoorn is er, tijdens de 65ste editie, natuurlijk weer bij om verslag te maken van dit evenement.

Wij zijn alle dagen aanwezig voor TV-opnames en we zenden op dinsdag (dag 1), donderdag (dag 3) en vrijdag (dag 4 en intocht), live uit op de radio.

Deze 4Daagse is niet alleen plezierig voor doorgewinterde wandelaars maar ook voor beginners. Bovendien wandelt jong en oud mee. Waarom? Omdat deelnemers niet persé 4 dagen hoeven te wandelen en kunnen kiezen uit korte en lange afstanden. Er is keus uit afstanden van 12, 20, 30, 40 of 50 kilometer per dag. En wandelaars kunnen ook 1, 2 of 3 dagen deelnemen. Kortom: een bijzondere 4Daagse met een mooie samensmelting van diverse wandelliefhebbers!

De Apeldoornse Vierdaagse wordt sinds 2015 georganiseerd door de Stichting Internationale Vierdaagse Apeldoorn. In de 61 jaren daarvoor was de organisatie in handen van de Nederlandse Wandelsport Bond. Die ging op 1 januari 2015 op in de Koninklijke Wandel Bond Nederland. Op dezelfde datum ontstond de stichting.

Voor meer informatie over de 4daagse Apeldoorn, kijk dan op de website.

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn

Nu op TV Apeldoorn

Kabelkrant
12:00 tot 18:00