• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

RTV Apeldoorn heeft een nieuwe website

Als media-instelling voor de gemeente Apeldoorn zorgt RTV Apeldoorn voor radio- en televisieprogramma's met aandacht voor de gemeente Apeldoorn. Of het nu om nieuws, sport of evenementen gaat, wij zijn altijd dichtbij.

Door digitale media zoals Twitter, Facebook en websites verspreidt nieuws zich razendsnel. Waar mensen eerst het laatste nieuws moest vernemen via radio, televisie of de dagbladen, staat dit tegenwoordig binnen enkele minuten online. En omdat tegenwoordig bijna iedereen een smartphone of tablet heeft, leest men het nieuws veel sneller en vaker.

Daarom heeft de website van RTV Apeldoorn een totale make-over gekregen. Achter de schermen is lang gewerkt aan een nieuwe website en deze staat vanaf 29 juni online. Middels onze nieuwe website, en door samenwerking met onder andere Omroep Gelderland en Apeldoorn Direct, kunnen wij de inwoners van de gemeente Apeldoorn nu nog sneller en beter voorzien van het laatste nieuws uit de gemeente Apeldoorn. Maar ook zelfs daarbuiten, want met onze nieuwe website is het mogelijk om op elk tijdstip, waar dan ook ter wereld en op welk apparaat dan ook, het laatste nieuws te bekijken. En natuurlijk ook informatie over onze radio- en televisieprogramma's, het live luisteren van radio en informatie over RTV Apeldoorn zijn gemakkelijk te vinden.

De integratie met onze social media kanalen zorgen daarbij ook nog voor een grotere verspreiding. Door het liken, reageren of delen van onze berichten op social media, worden onze berichten ook bekeken door anderen dan onze luisteraars, volgers en bezoekers.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00