RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

GrooveNight

Op vrijdagavond begint je weekend pas écht goed met GrooveNight bij RTV Apeldoorn. Johan Luijkman brengt je helemaal in weekend- en uitgaansstemming met de beste disco- en danceclassics; van de jaren ’60 tot nu!

Je krijgt tips over leuke feestjes uit Apeldoorn en omstreken, op het halve uur hoor je een heerlijke 12-inch track, zoals de DJ ze vroeger draaide in discotheken als Paddock, Noxx en Plaza Di Christo!

Zoals gezegd hoor je artiesten uit alle jaren; denk daarbij aan klassieke jaren ’60 soul van Sam&Dave en The Supremes, de jaren ’70 discosound van de Bee Gees, Chic en KC & the Sunshineband, de typische 80’s sound van Lionel Richie, Pet Shop Boys en Wham! en de jaren ’90 Eurohouse van 2 Unlimited en de Vengaboys. Het nieuwe millenium zal ook goed vertegenwoordigd zijn met namen als Tiesto, Armin van Buuren, Avicii en Major Lazer. Ook zal er ruimte zijn voor moderne dancemuziek van bijvoorbeeld het gerenommeerde Defected-label, met artiesten als Camelphat en Franky Rizardo.

Kortom; alles wat dansbaar is en wat jou in een goede weekendvibe brengt, komt voorbij! Daarbij heeft de luisteraar natuurlijk ook een belangrijk aandeel, want als je een lekkere plaat nodig hebt om in weekendstemming te komen, kun je die natuurlijk gewoon aanvragen!

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn

GrooveNight
Informatie