RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sport bij RTV Apeldoorn: 28 april

Het belooft een spannend sportweekend te worden. Of eigenlijk een spannende sportzondag, want zaterdag is er geen sport in verband met Koningsdag. Maar zondag zou het maar zo een hele belangrijke dag voor Draisma Dynamo kunnen worden. De verslaggevers van RTV Apeldoorn houden je op de hoogte, uiteraard ook van de andere sport.

Zondag besteden we aandacht aan Victoria Boys waar Loenermark (4E) op bezoek komt. Het verslag vanaf de Berghuizerweg komt vanaf 14.00 uur voor rekening van Dick van Bloemendal. 

Verder doen we verslag van Draisma Dynamo áls die zondag de finale (best of 5) zouden moeten beslissen óf als dat al beslist is (woensdag of zaterdag) doen we verslag van Handbal, Achilles tegen Aalsmeer.

Natuurlijk ook aandacht voor de overige ontwikkelingen bij AHV Achilles met Dick van Groen.

Luisteren dus! Zondag, live bij RTV Apeldoorn! Te beluisteren via rtv-apeldoorn.nl óf DAB+ kanaal 6D. 

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn