RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws

Apeldoorn Padel heeft nu 3 enkelbanen

Padellen wint steeds meer aan populariteit. En daar speelt Apeldoorn Padel op het Zwitsalterrein sterk op in. De plek die uniek is met het aanbod van enkelbanen voor padel heeft deze maand een nieuwe enkelbaan geopend. Nu zijn er maar liefst 3 enkelbanen.

Lezing kerk en slavernij

Stichting Samenspraak houdt op vrijdag 22 september een lezing en dialoog over het onderwerp ‘Kerk en Slavernij’. Door deze lezing wordt het historisch inzicht aangemoedigd.

Musical Oklahoma in theater Orpheus

Muziektheater Apeldoorn speelt op zaterdag 23 en zondag 24 september in Theater Orpheus de musical Oklahoma. Zowel kinderen, jeugd en volwassenen zijn aan het repeteren voor deze productie. Het verhaal speelt zich af op het platteland in Oklahoma, waar de sfeer een belangrijke rol speelt.

Gemeente timmert voormalig Centraal Beheer gebouw dicht

De gemeente Apeldoorn is begonnen om het leegstaande pand op het Hertzberger Park dicht te laten timmeren. De laatste maanden is de situatie rondom het pand zeer verslechterd en dat zorgt voor flink wat overlast. Om deze situatie voor omwonenden en bezoekers van het pand te beëindigen heeft de gemeente meerdere gesprekken gevoerd met de eigenaar van het pand.

Urban Apeldoorn opent vernieuwde locatie

Het culinaire concept Urban, te vinden op de FSG campus aan de Laan van Westenenk, opent op donderdag 14 september de deuren van een volledig vernieuwde locatie. Aanleiding voor de vernieuwing is de groei van het bedrijf in de afgelopen jaren.

Digitaal afspraak maken in Gelre ziekenhuizen

Gelre ziekenhuizen vindt het belangrijk om patiënten tijdig over hun afspraken in Gelre te informeren. Bij voorkeur duurzaam door zoveel mogelijk papierloos te werken. Daarom wordt voortaan de informatie over afspraken in het ziekenhuis alleen nog digitaal verstuurd.

Wethouder Joon verlaat Apeldoornse politiek voor tijdelijke functie

Het Apeldoornse college van burgemeester en wethouders zal het vanaf zeer binnenkort zonder wethouder Jeroen Joon moeten doen. De VVD-wethouder krijgt een nieuwe functie. Daarmee verlaat hij de Apeldoornse politiek, maar blijft wel op de Veluwe.

Samenwerking Orpheus en de Grote Kerk

Orpheus en de Grote Kerk slaan de handen ineen om grote zakelijke events en congressen te hosten. Orpheus heeft met alle theaterzalen al flink de ruimte voor congressen en zakelijke events, maar ondanks het ruimte en pand komt het voor dat Orpheus een event niet of niet geheel kan faciliteren. De Grote Kerk biedt dan uitkomst.

Adopteer een aap bij Apenheul

Stichting Apenheul heeft een nieuw initiatief gelanceerd om donateurs te werven. Met het adoptieprogramma ‘Adopteer een aap’ kunnen zowel particulieren als bedrijven geselecteerde apen van het apenpark symbolisch adopteren. Met een adoptie steunen donateurs de stichting en haar missie: het stimuleren van liefde voor dieren en natuur.

Organiseer een activiteit tijdens de Nacht van de Nacht

De Nacht van de Nacht zoekt organisaties die op zaterdag 28 oktober een activiteit willen organiseren rondom het belang van het donker. Tijdens dit jaarlijkse evenement staat de nacht centraal.

Pagina 1 van 426

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn