• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws uit de gemeente Apeldoorn

In Kerschoten en De Naald gaat de zon extra zonnig schijnen

APELDOORN - De coöperatie Zon op K&N (Kerschoten en De Naald) gaat 228 zonnepanelen plaatsen op het dak van de tribune en het clubhuis van voetbalvereniging Robur et Velocitas.

Wachtlijst wegwerken

Knuffelberen kopen voor KiKa

APELDOORN - KiKa (Kinderen Kankervrij) gaat knuffelberen verkopen om geld in te zamelen voor onderzoek.

Schuur verwoest door vlammenzee

De brandweer is maandagavond met veel materieel uitgerukt naar de Nieuwe Voorweg in Lieren. Hier stond een schuurtje volledig in de brand. De vlammen waren bij aankomst van de brandweer al uitslaand. De brandweer zette in op het redden van de naastgelegen rietgedekte woning. Door snel handelen is dit ook gelukt. Na ongeveer 20 minuten had de brandweer de vlammenzee onder controle en wist de brandweer de schade te beperken tot alleen het schuurtje.

Vier dat feestje op de Zorgsaam Beurs 2018!

APELDOORN - Kruisvereniging Zorgsaam houdt, ter gelegenheid van haar 25-jarig jubileum, op 21 november haar 2e beurs. De vorige beurs trok ruim 2000 bezoekers.

Karaoke is “hot” in Apeldoorn

Voor de 50e keer werd een karaoke marathon gehouden van ’s middags 4 uur tot ’s nachts 4 uur. De marathon kwam aarzelend op gang maar liep storm halverwege de avond.

Pagina 1 van 134

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn

Nu op TV Apeldoorn

Kabelkrant
12:00 tot 18:00