RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws

Reserveer een plekje voor de kofferbakverkoop

Nog een maand en dan starten op het terrein van Victoria Boys in het Orderbos weer de kofferbakverkopen. Vanaf deze week is het weer mogelijk om een plekje te reserveren om zelf spullen te verkopen op een (of meerdere) van de zaterdagen.

‘t Leesten zoekt vrijwilligers

Staatsbosbeheer zoekt nieuwe vrijwilligers die in het Informatiecentrum op ’t Leesten willen werken. De vrijwilligers geven bezoekers informatie over het gebied en helpen ze op weg voor een wandeling of fietsroute. Ze helpen mensen een cadeautje of souvenir te vinden in het winkeltje waar met name streekproducten, duurzame artikelen en natuurboeken te krijgen zijn.

Paul Blokhuis nieuwe voorzitter RvC De Goede Woning

Wooncorporatie De Goede Woning heeft Paul Blokhuis benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen. Hij neemt vanaf 1 juli het stokje over van Arnold Gerritsen die eind maart na 8 jaar afscheid nam. 

Kringloopwinkel de Hofstad doneert flink geldbedrag

Net als vorig jaar hebben de vrijwilligers van kringloopwinkel De Hofstad besloten om de netto winkelomzet van de maand mei te schenken aan de actie 'Vakantiegeld samen delen'. En dat heeft een flink geldbedrag opgeleverd, meldt woordvoerder Ben van der Velden.

Transitiehuis Steden3hoek geopend

,,De opening van het Transitiehuis Stedendriehoek is een belangrijke stap in het versnellen van de woningbouw in Gelderland'', dat benadrukte Dirk Vreugdenhil, gedeputeerde Wonen van provincie Gelderland. Hij verrichtte de openingshandeling tijdens het oprichtingsfeest van GOGO (Stichting Gelderse Opleidingsbedrijven Gebouwde Omgeving) bij New Tech Park in Apeldoorn.

Dennis Licht neemt Loop Expertisecentrum Apeldoorn over

Hardloopcoach, personal trainer en voormalig topatleet Dennis Licht neemt het Loop Expertisecentrum aan het Jean Monnetpark 21 over van Isokin Training en Therapie. Licht en mede-eigenaren van Isokin Johann de Jong en Gerard Vos hebben hun handtekening onder de overeenkomst gezet.

Katja Stam en Raïsa Schoon openen EK Beachvolleybal in Apeldoorn

Katja Stam en Raïsa Schoon spelen op dinsdagavond 13 augustus de openingswedstrijd van het EK Beachvolleybal 2024. Decor is het Marktplein in Apeldoorn. Het meest succesvolle Nederlandse dameskoppel zal ook de overige poulewedstrijden in Apeldoorn spelen.

Wintercircus Apeldoorn zoekt 100-jarige vrouw die elk jaar het circus bezoekt

Het duurt nog even, maar in december strijkt het Wintercircus Apeldoorn weer neer in Apeldoorn. Een bijzonder jaar voor het circus, want het viert dit jaar het 30-jarig jubileum. Met heel veel bijzondere acts, speciale acties, maar eerst is het circus op zoek naar een Apeldoornse mevrouw die tot nu toe elk jaar het circus heeft bezocht.

Orpheus zoekt weer Apeldoorns talent voor SHOW Apeldoorn

Theater Orpheus nodigt Apeldoornse talenten op zondag 30 juni uit om auditie te komen doen voor SHOW Apeldoorn 2024. Iedereen is welkom: zangers, dansers, muzikanten, kleinkunstenaars, koren, spoken word artiesten, comedians… noem maar op. Talent uit de Gemeente Apeldoorn kan zich tot maandag 17 juni aanmelden voor de audities.

The Partysquad naar Blue Light United Event

Slecht nieuws voor fans van Alain Clark. Hij stond gepland voor het nieuwe event, Blue Light United Event. Het event beleeft vandaag de eerste dag en Alain Clark zou op één van de avonden optreden. Maar er is ook goed nieuws, de organisatie heeft de mannen van The Partysquad geregeld als vervangers. 

Pagina 1 van 436

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn