• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws uit de gemeente Apeldoorn

Hoe edelherten in de jaren 50 werden gered van de ondergang

UGCHELEN - Het Ugchelse Bos vormt samen met de natuurgebieden rond Kootwijk één van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van ons land. Het is het leefgebied van wilde zwijnen, herten en reeën. In de jaren 50 waren deze dieren hier nagenoeg verdwenen.

Aanhouding na inbraakpoging bij juwelier Apeldoorn

APELDOORN - De politie heeft zondagochtend een 18-jarige Apeldoorner opgepakt wegens poging tot inbraak bij een juwelier. De man raakte bij de inbraakpoging gewond.

Turner Arjan van Rijssen uit Apeldoorn is held van de Special Olympics

APELDOORN - Vrijdag kwam hij terug van de Special Olympics uit Abu Dhabi. Met zes medailles is Arjan van Rijssen uit Apeldoorn de succesvolste Nederlander van de wereldspelen voor mensen met een verstandelijke beperking geworden.

Leerlingen Gymnasium Apeldoorn virtueel onder invloed

Leerlingen van het Gymnasium Apeldoorn kunnen op 28 maart ondervinden hoe het is om onder invloed van alcohol of drugs deel te nemen aan het verkeer. Niet echt natuurlijk, maar virtueel. In een 3D- tripping simulator kunnen de leerlingen op een veilige manier ervaren dat alcohol, drugs en verkeer niet samengaan. Want hoewel iedereen weet dat rijden onder invloed gevaarlijk is stappen er nog steeds mensen achter het stuur na het drinken van een paar borrels, het roken van een joint of terwijl zij zware medicatie gebruiken.

Pagina 1 van 246

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Proattafel
22:00 tot 23:00