• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws

Blokhuis belooft beterschap voor kinderen Hoenderloo Groep

HOENDERLOO - De sluiting vorig jaar van jeugdzorginstelling de Hoenderloo Groep is niet goed verlopen. Dat erkende staatssecretaris Paul Blokhuis (Volksgezondheid) woensdag in debat met de Tweede Kamer. Signalen van bezorgde ouders dat hun kinderen geen goede vervolgplek kregen, bereikten het ministerie niet. Hoe dat kan moet worden onderzocht, en daarbij moet de Rijksoverheid wat hem betreft een actievere rol spelen, zei de bewindsman.

Overal ploppen terrassen tevoorschijn, zó zit het bij jou

ARNHEM - In bijna alle grote steden in onze provincie werken horecaondernemers en gemeenten aan de uitbreiding van de terrassen. Aanleiding is het besluit van het kabinet om de terrassen vanaf 28 april weer beperkt open te stellen. Extra terrasruimte vóór de kroeg, pop-up terrassen in het park of aan het water: alles lijkt mogelijk. Gemeenten gunnen de horecabazen extra ruimte om zo de anderhalvemeterregel beter te kunnen toepassen.

Zorgpark verrijst op terrein Hoenderloo Groep

HOENDERLOO - Op het terrein van de voormalige jeugdzorginstelling De Hoenderloo Groep komt opnieuw jeugdzorg. Er zijn contracten getekend voor langere tijd, waarbij verschillende zorginstanties straks een zorgpark vormen.

Grote Koningsdag evenementen gaan niet door.. Dit is er wel te doen!

Koningsdag komt er weer aan, nog een weekje wachten en onze koning is jarig. Vanwege de coronamaatregelen kunnen de grote evenementen helaas, net als vorig jaar, niet doorgaan. Wij hebben voor jou op een rijtje gezet wat je wél kan doen!

Boze vuurwerkliefhebbers willen politieke partij oprichten

APELDOORN - Het vuurwerkverbod in Apeldoorn gaat hoogstwaarschijnlijk dit jaar in tijdens oud en nieuw. De raad neemt daarover donderdag een besluit. Vuurwerkliefhebbers voelen zich tekort gedaan: "De gemeenteraad wals over ons heen", schrijven zij in een open brief. De politieke partij Traditioneel Apeldoorn moet daar verandering in brengen.

Auto botst op legervoertuig, gewonde naar ziekenhuis

UDDEL - Een auto is dinsdagochtend in botsing gekomen met een legervoertuig. Het ongeval gebeurde ter hoogte van het commandocentrum van de Koninklijke Luchtmacht in Nieuw Milligen.

Man opgepakt na mishandeling agent

APELDOORN - Een 55-jarige man uit Apeldoorn is in de nacht van zondag op maandag aangehouden nadat hij tijdens een verkeerscontrole agenten beledigde. Ook deelde hij een klap uit aan een van de agenten.

Ziedende ondernemer Bert wil burgemeester afzetten na sluiten kledingzaak

APELDOORN - De Apeldoornse ondernemer Bert Kersten overtrad vrijdag de coronaregels niet. Dat zegt hij nadat de gemeente zijn kledingwinkel sloot. "Ik moet kapot, omdat ze bang zijn dat andere ondernemers mij volgen. Dit is puur machtsmisbruik van onze burgemeester. Ik ga er mijn werk van maken om hem af te zetten."

Pagina 1 van 394

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn