• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws uit de gemeente Apeldoorn

Misstanden bij meerdere vleesverwerkers op de Veluwe

UDDEL - Bij vijf vleesverwerkers op de Veluwe zijn overtredingen gemaakt op het gebied van veilig en eerlijk werken. Dat zegt de Inspectie SZW dinsdag. Vier van deze vijf bedrijven werden al eerder op de bon geslingerd. Om welke bedrijven het gaat, is niet bekendgemaakt.

Geen vlees meer?

Dat klimaat, daar moeten we vooral niets meer aan veranderen. Als het een beetje mee zit hebben we dan in 2050 nog ongeveer een miljard mensen op de wereld. We kunnen niets beters doen voor het klimaat dan de mensheid minimaliseren. Uitroeien is een nog beter plan. Echt het koraal – nee het hele ecosysteem – vaart daar wel bij. Vandaag is er een bezetting van een varkensboerderij en vandaag is ook bekend geworden dat de formule I naar Zandvoort komt. Maar wat nu als we die varkensstal verwijderen of die formule I wijzigen? Nou dan wordt die varkensstal over de grens geschoven en die Formule I wordt ook ergens gereden.

Auto slaat over de kop op A50 bij Beekbergen

BEEKBERGEN - Een auto is maandagavond over de kop geslagen op de A50 bij Beekbergen. Een inzittende raakte gewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Bijzonder afscheid bij Monuta

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta, één van de uitvaartorganisaties in Apeldoorn, proberen ze het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Dankzij jarenlange ervaring helpen zij je graag in deze moeilijke periode. Het bedrijf neemt nabestaanden de zorg uit handen, zodat zij rustig afscheid kunnen nemen.

Kanaalconcerten met Ernst Daniël Smid en Apeldoornse (opera)zangeres Celine Janssen

Ernst Daniël Smid tekent voor de hoofd-act tijdens de Kanaalconcerten. De bariton krijgt gezelschap van de Apeldoornse zangeres Celine Janssen. Celine die zich heeft gespecialiseerd in opera studeert binnenkort af aan de Fontys Hogeschool (conservatorium) in Tilburg. Op zaterdag 31 augustus staan onder meer licht klassieke sprankelende duetten op het programma.

Pagina 1 van 302

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00