• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws

Wedstrijd Thuiszitten is een kunst

APELDOORN - Talens Thuiskunst wedstrijd is een thuisactiviteit voor alle mensen met een verstandelijke beperking in Apeldoorn en omstreken. De Klup Apeldoorn gaat samen met Royal Talens thuiszittende mensen met een beperking stimuleren met de online wedstrijd ‘Thuis zitten is een kunst’, nu ze zelf alle activiteiten voor haar deelnemers heeft moeten staken.

'intellectuele lockdown' verlengd tot en met 28 april

ALGEMEEN CORONA - Daarmee worden de maatregelen die aanvankelijk tot en met 6 april zouden duren, verlengd. Dat was maandag al duidelijk, alleen was er toen nog geen einddatum.

Tijdelijk zorghotel op Juliana-locatie

APELDOORN - Aan de Koning Lodewijklaan 415 in Apeldoorn, op de plek van het voormalige Julianaziekenhuis, is vanaf 31 maart een tijdelijk zorghotel voor herstellende corona-patiënten geopend. Het zorghotel Apeldoorn kan plaats bieden aan 76 patiënten uit de regio die niet meer in het ziekenhuis hoeven te blijven, maar wel nog zorg nodig hebben.

Corona-informatie voor Apeldoornse ondernemers gebundeld

APELDOORN - De impact van het coronavirus wordt iedere dag groter en juist nu kan iedere ondernemer wel wat lokale hulp gebruiken. Daarom is het businessplatform Ondernemen055.nl vanaf vandaag hét corona-platform voor de Apeldoornse ondernemer. Met algemene informatie, verhalen van lokale medeondernemers en het samenbrengen van vraag en aanbod.

Actiegroep krijgt gelijk: stikstofberekening Lelystad Airport klopt niet

LOENEN - In de milieueffectrapportage (mer) voor Lelystad Airport zijn in 2018 verkeerde en onvolledige gegevens gebruikt voor de berekening van de uitstoot van stikstof. Ten onrechte is er voor de uitbreidingsplannen geen natuurvergunning aangevraagd. Dat concluderen een werkgroep van het RIVM en de Commissie voor de milieueffectrapportage dinsdag in een advies.

VLOG 1 | Zo wordt corona beleefd in het ziekenhuis

APELDOORN - De spanning stijgt in de Gelderse ziekenhuizen: kunnen ze de toestroom van coronapatiënten aan? Lukt het de intensive cares om op tijd meer bedden te regelen? Blijven de artsen en verpleegkundigen zelf op de been? In een serie vlogs doen zorgmedewerkers de komende tijd hun verhaal vanaf de werkvloer in de strijd tegen corona. Vandaag deel 1, geen weekend.

Meer artikelen...

Pagina 1 van 296

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Non Stop Music
16:00 tot 17:00