• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws

Columbia Veeneman driedaagse Gaat dit jaar weer niet door

Bericht van de AVV Columbia: We hadden er ons zo op verheugd. De loting bij de senioren leverde 2 mooie poules op. Toch hielden we er in ons achterhoofd rekening mee. Na de persconferentie van 26 november met de daarbij behorende maatregelen, kunnen we naar onze mening maar 1 ding doen: het (wederom) afblazen van de 37e editie van de Columbia Veeneman driedaagse.

Write for Rights gaat door in andere vorm

De jaarlijkse grote schrijfactie Write for Rights die Amnesty International in Apeldoorn altijd op 10 december organiseert, wordt vanwege de coronamaatregelen op andere wijze ingevuld.

Kerstpotten staan er weer

De kerstpotten van het Leger des Heils staan er vanaf zaterdag 11 november weer in de straten en winkelcentra van Apeldoorn.

Orpheus ASK-theater voorstellingen gaan niet door

Het bestuur van ASK heeft besloten dat de voorstellingen van het ASK-theater, “Robin Hood en het verdwenen goud” niet doorgaan. De voorstellingen zouden van 30 november tot 3 december plaatsvinden in Orpheus.

Write for Rights schrijfactie in Apeldoorns stadhuis

De grote schrijfactie Wright for Rights wordt jaarlijks rond 10 december georganiseerd, voor mensen die onterecht vastzitten of worden bedreigd vanwege hun werk, mening of om wie ze zijn.

Orpheus blijft open!

Orpheus gaat ondanks de aangekondigde maatregelen gewoon door. Iedereen van 13 jaar of ouder met een Coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs is welkom.

De Rossumdaerpers activiteiten afgelast

De Rossumdaerpers last alle activiteiten voor 11 november af. Dit komt door de stijgende aantallen van de coronabesmettingen.

Pagina 1 van 405

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn