• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Nieuws

Simpel en snel 100 statiegeldflessen tegelijk inleveren

APELDOORN – TOMRA, al meer dan 40 jaar wereldwijd marktleider op het gebied van inleveren van lege flessen en krattenemballage-automatisering, lanceert de R1. Deze emballage-automaat maakt het mogelijk om ruim 100 plastic flessen met statiegeld tegelijk in te leveren.

Bedenk een naam voor de “oude busbaan”!

APELDOORN - In het voorjaar heeft de gemeente belangstellenden gevraagd om hun reactie te geven op de plannen die de gemeente voor de “oude busbaan” langs Kanaal Zuid heeft. Er kwamen veel reacties binnen, dat geeft aan dat de betrokkenheid voor dit plan in de omgeving groot is.

Wilbert handelt in lp's: 'Platen van The Beatles wil niemand'

APELDOORN - Als iemand er verstand van heeft is het Wilbert wel. Duizenden langspeelplaten heeft hij in zijn huis in Apeldoorn. En ze staan allemaal te koop op internet. Maar voor de platen van de beroemde Beatles-drummer Ringo Starr is geen belangstelling.

Met vragen over geld, zorg en welzijn kun je hier terecht

APELDOORN - Apeldoorners die zorgen of vragen hebben over geld, zorg en welzijn, kunnen vanaf nu terecht in Samen055. In de wijk de Maten is een centrum geopend voor sociale dienstverlening. Daarmee is het de eerste van vier die in Apeldoorn geopend worden.

Bijzonder project in de prijzen: Syrische vrouwen aan de slag in de zorg

APELDOORN - Mensen met een migratieachtergrond die aan de slag willen in de maatschappij, stuiten nog vaak op problemen. Zorggroep Apeldoorn begon daarom een project dat 75 Syrische vrouwen de kans biedt op een baan in de zorg. Dat project geldt nu als voorbeeld voor veel andere gemeentes.

Apeldoorn maakt de stad groener

APELDOORN - Gemeente Apeldoorn werkt aan meer groen in de stad. Planten en bomen hebben namelijk veel voordelen! Op onderstaande plekken maken we straten en buurten groener.

Ramkraak op Mediamarkt, mannen achter de tralies

APELDOORN - Een 30-jarige man uit Alkmaar en een 44-jarige man uit België moeten de gevangenis in voor betrokkenheid bij een ramkraak op de Mediamarkt in Apeldoorn. De 30-jarige man moet 12 maanden zitten en de 44-jarige man 11 maanden.

Pagina 1 van 329

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Non Stop Music
16:00 tot 17:00