RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Commissies

Personeelszaken

RTV Apeldoorn draait volledig op vrijwilligers, iedereen is welkom om te ontdekken of hij of zij iets kan betekenen voor de omroep. Rob Bremer is binnen RTV Apeldoorn de man van de Personeelszaken. Hij regelt alles wat met deze vrijwilligers te maken heeft, problemen en leuke dingen. Rob doet het werk met veel plezier. Een groot deel van zijn tijd wordt besteed aan het ontmoeten en praten met mensen die vrijwilliger willen worden. Rob: 'Dat is het leukste aan de baan, ik leer erg veel verschillende mensen kennen. Ik doe dit werk al een aantal jaren, maar het contact en de omgang met de vrijwilligers is voor mij nog steeds het belangrijkst.'

Er zijn binnen RTV Apeldoorn altijd wel functies te vervullen. Elke geïnteresseerde wordt door Rob uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding binnen de omroep. De kansen en interesses worden besproken en elke vrijwilliger krijgt een opleiding aangeboden. Volgens Rob is bijna alles mogelijk. 'Mijn stelling is dat iedereen een kans moet krijgen. Ieder mens heeft wel een kwaliteit die ontwikkeld of ontdekt kan worden binnen RTV Apeldoorn.' En het is voor Rob het belangrijkst dat iemand er plezier in heeft. ' Je gaat toch niet iets doen in je eigen vrije tijd waar je geen lol in hebt? En dat hebben de mensen bij RTV Apeldoorn echt, we hebben hier een hartstikke leuke club bij elkaar.'

Dus ziet u het zitten om als redacteur achter de actualiteit aan te gaan of de camera te bedienen bij het maken van een leuk nieuwsitem? Of zou u wel een keer iemand het hemd van het lijf willen vragen in een televisie-interview? Schroom dan niet om eens te kijken op onze vacature-pagina en trek de stoute schoenen aan! RTV Apeldoorn kan altijd enthousiaste mensen gebruiken die bereid zijn te leren en er helemaal voor te gaan.

Personeelszorg

RTV Apeldoorn heeft een commissie die zich bezighoudt met personeelszorg, met twee leden: het echtpaar Els en Jan Rabelink. Vrijwilligers krijgen van hen een kaartje als ze jarig zijn en een bloemetje als ze ziek zijn. Ook wordt het pand van RTV Apeldoorn mooi versierd tijdens de feestdagen.

Zoeken

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Het weer in Apeldoorn

booked.net

Luister Radio Apeldoorn