• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Sportnieuws

Asselse2mijl komt er weer aan

ATLETIEK - Al elf jaar rennen door Asselsestraat. Op vrijdag 4 oktober vindt alweer de elfde editie van de jaarlijkse Asselse2mijl plaats.

Renners en publiek klaargestoom voor belangrijk EK Baan

BAANWIELRENNEN - De baanwielrenners zetten momenteel de puntjes op de i tijdens een aantal pittige trainingssessies in voorbereiding op het Europees Kampioenschap baanwielrennen in Apeldoorn.

Concours Hippique Apeldoorn

PAARDENSPORT - Op zaterdag 21 september wordt op het voorterrein van Paleis Het Loo de eerste editie van Concours Hippique Apeldoorn gehouden.

Daisy gastheer Jeugdmasters

TENNIS - Vanaf vandaag wordt er in Apeldoorn getennist om het Gelders kampioenschap voor de jeugd, de zogenoemde Jeugdmasters.

Apeldoorns hockeyoverzicht

HOCKEY - Bij AMHC begonnen de mannen van Daan Weissink aan de competitie met een 0-1 nederlaag tegen het Utrechtse USHC.

Pagina 1 van 4

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00