RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Witte bedjes

Eens in het jaar wordt door de Zonnegolf de Witte Bedjes-middag gehouden in zaal Het Vierhuis van ’s Heerenloo. De naam van het evenement komt uit het verleden, toen er letterlijk mensen vanuit de ambulance in witte ziekenhuisbedjes werden binnengereden om de middag bij te wonen. Tegenwoordig zijn er goede rolstoelen, waardoor mensen minder bedlegerig zijn, maar de bedoeling van de Witte Bedjes-middag blijft hetzelfde. Het is een leuk uitje vol vertier en vermaak voor mensen die niet vaak een verzetje hebben.

De middag wordt gevuld met optredens van lokale en landelijk bekende artiesten. Zo waren Ronnie Tober, Connie vandenbos en Wieteke van Dort al van de partij. Er wordt vaak een heel spektakel van gemaakt, zodat de mensen hun ogen goed de kost kunnen geven. Dit werd bijvoorbeeld in het verleden al gedaan door een kindercircus en dansgroepen die op komen treden. Ook valt een matrozenkoor altijd goed in de smaak, omdat de mensen dan lekker kunnen meezingen.

Natuurlijk hoort er een kopje koffie bij en iets lekkers om te eten. De Witte Bedjes-middag is niet in de minste plaats een ontmoetingsplek voor mensen die elkaar al lang niet meer hebben gezien. Mensen uit verschillende verzorgingshuizen komen elkaar er weer tegen. Het is één groot feest!

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn