• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Verzoekplatenprogramma

“Goedemiddag, Hartelijk welkom” Dat is ieder donderdagmiddag de openingszin van een heel gezellig verzoekplatenprogramma in het verzorgingshuis “De Matenhof”. De verzoekjes worden iedere week door mij genoteerd en door een technicus op band gezet, en de week daarop uitgezonden.

De muziek is heel divers, het kan zijn, operettemelodieën, klassieke muziek, psalmen, schoolliedjes en natuurlijk Jan Smit en Frans Bauer, maar ook muziek uit de jaren 1950 en 1960 komt aan bod, waarbij gelijk ook mooie herinneringen en verhalen boven komen.

Er zijn iedere week ongeveer 20 á 25 bewoners die dan onder het genot van een kopje koffie of thee komen genieten van de aangevraagde muziek die door mij ter plaatse wordt gepresenteerd. Er wordt meegezongen, meegedeind, gelachen en grappen gemaakt, dus kortom, een heel gezellige middag, waar de mensen naar uitkijken. Het is fijn om de mensen iedere week weer zo te zien genieten van de muziek dat dat voor mij ook een enorme stimulans is om dit mooie werk te blijven doen.

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live

RTV Apeldoorn
Arnhemseweg 82
7331 BN Apeldoorn
Telefoon: 055-5335166

Iets te melden? App ons op:
055-5335166

Direct contact met de studio?
Bel 055-5401978

 

 

Volg ons ook op

 

Zoeken

Radio frequenties

FM zenders:
107.1 FM (Apeldoorn)
106.3 FM (Uddel)
105.5 FM (Hoenderloo)
Ziggo Analoge Radio:
Kabel 93.1FM
KPN Glasvezel & VDSL:
Kanaal 1055

TV frequenties

Ziggo Digitale TV:
Kanaal 36
CI+ kanaal 329
Ziggo Analoge TV:
Kanaal S15
Frequentie 256,00
KPN Glasvezel & VDSL:
Kanaal 1355