RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Verzoekplatenprogramma

“Goedemiddag, Hartelijk welkom” Dat is ieder donderdagmiddag de openingszin van een heel gezellig verzoekplatenprogramma in het verzorgingshuis “De Matenhof”. De verzoekjes worden iedere week door mij genoteerd en door een technicus op band gezet, en de week daarop uitgezonden.

De muziek is heel divers, het kan zijn, operettemelodieën, klassieke muziek, psalmen, schoolliedjes en natuurlijk Jan Smit en Frans Bauer, maar ook muziek uit de jaren 1950 en 1960 komt aan bod, waarbij gelijk ook mooie herinneringen en verhalen boven komen.

Er zijn iedere week ongeveer 20 á 25 bewoners die dan onder het genot van een kopje koffie of thee komen genieten van de aangevraagde muziek die door mij ter plaatse wordt gepresenteerd. Er wordt meegezongen, meegedeind, gelachen en grappen gemaakt, dus kortom, een heel gezellige middag, waar de mensen naar uitkijken. Het is fijn om de mensen iedere week weer zo te zien genieten van de muziek dat dat voor mij ook een enorme stimulans is om dit mooie werk te blijven doen.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn