RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

100 personen overtreden coronaregels op Apeldoorns woonwagenkamp, politie grijpt in

APELDOORN - De Apeldoornse politie heeft vrijdagavond ingegrepen toen een groep van ruim honderd personen zich verzamelde op een woonwagenkamp aan de Laan van Zodiak. Daarbij werd zelfs een politiehelikopter ingezet.

Agenten gingen op het kamp kijken na meldingen uit de buurt over geluidsoverlast. Daarvoor verzamelden zich aan het begin van de avond aardig wat politiewagens in de buurt. Op het kamp troffen de agenten de groep aan. Volgens een politiewoordvoerster hielden aanwezigen zich niet aan de coronamaatregelen en stonden mensen te dicht bij elkaar. Wat de reden was van de samenscholing, weet zij niet.

De politie trad vervolgens 'handhavend' op. Een politiehelikopter kwam ook naar Apeldoorn om de situatie van bovenaf te bekijken. Volgens de woordvoerster gaf de groep uiteindelijk gehoor aan de oproep van de politie om zich aan de maatregelen te houden.

Een aantal van de overtreders zijn voor de politie herkend. Zij kunnen een boete verwachten.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn