• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

31e Apeldoornse Scholierencross

APELDOORN - Op zaterdag 16 maart 2019 organiseert AV’34 i.s.m. Accres de 31e Apeldoornse Scholierencross in het Orderbos. Dit is de grootste scholierencross van Nederland en daarmee een uniek evenement.

Voor de 31e editie zijn ongeveer 1200 scholieren van 37 basisscholen uit Apeldoorn ingeschreven. Deze scholieren uit de groep 3 tot en met 8 zullen wedstrijden lopen over verschillende afstanden, te weten 800, 1000 en 1200 meter.

Er worden ongeveer 1200 toeschouwers verwacht, bestaande uit ouders/verzorgers, leerkrachten, opa’s/oma’s etc. Het wordt naast de sportieve strijd tussen de scholieren daarmee ook een erg gezellige sfeer in het Orderbos.

Naast de crosswedstrijden zelf is er voor alle scholieren ook de gelegenheid om op de atletiekbaan van AV’34 verder kennis te maken met de atletieksport. Zij kunnen hier deelnemen aan een clinic waarbij ze zichzelf kunnen testen op de 40 meter sprint, het hordenlopen, verspringen, hoogspringen en kogelstoten.

Iedereen is zaterdag tussen 12:30 en 15:30 uur van harte uitgenodigd op het middenterrein van Sportpark Orderbos. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00