RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Schietpartij op parkeerplaats in Apeldoorn, politie vindt meerdere hulzen

APELDOORN - Na een schietpartij op een parkeerplaats in Apeldoorn is in de nacht van zondag op maandag een vrouw aangehouden. Ze werd met papieren zakken om haar handen is afgevoerd. Mogelijk gebeurde dit om kruitsporen veilig te stellen.

De politie kreeg rond 2.00 uur een melding van een schietincident aan de Markerichtersveld in de wijk De Maten. Er zou meerdere keren geschoten zijn.

Eerder werd er gesproken over twee aanhoudingen, maar de politie laat maandagmiddag weten dat alleen een 21-jarige vrouw uit Apeldoorn vastzit. Meerdere aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Bekijk de beelden. De tekst gaat eronder verder.

Kogelhulzen

Bij aankomst troffen agenten op vier plekken kogelhulzen aan. Hierop werden de parkeerplaats en een naastgelegen fietspad afgesloten voor sporenonderzoek. 

Wat er vooraf is gegaan aan de schietpartij is niet bekend. Ook is niet duidelijk of er gewonden zijn gevallen.

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn