RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn boekt mooie successen op dag 6

Het was dag 6 (vrijdag 20 juli) bij het DELA EK Beachvolleybal, het zonnetje scheen nog steeds en Apeldoorn heeft het beachvirus flink te pakken. Een overwinning door de Nederlandse mannen en een goedbezochte Beach Borrelnood geven de stad mooie successen op de voorlaatste dag van het toernooi in Apeldoorn.

Beach Borrelnood trekt veel publiek

Veel publiek vanavond voor de speciale beach editie van de Apeldoornse Borrelnood. De vrijdagmiddagborrel zorgde voor een gezellig drukke middag op het Marktplein. ,,De Borrelnood is een borrel voor en door creatieven”, meldt organisator Frank van der Meulen. ,,Maar omdat we hier in Apeldoorn niet zo van hokjes houden, hebben we altijd gezegd dat iedereen welkom is. En feitelijk is iedereen ook wel enigszins creatief in zijn of haar vak. Achter mij staan hier allemaal mensen in combinatie met het EK Beachvolleybal. Sport verbindt en Borrelnood verbindt natuurlijk ook.”

Later vanavond zweept de SLAM FM! Tour Truck het publiek nog wat extra op, om vervolgens het feestje door te trekken naar het Caterplein.

Beach in the City gaat morgen nog even verder. Het is je laatste kans om de tien drankjes van de Beach Barretocht te ontdekken, een drankje te doen in de Beachstreet voordat het weer de Kapelstraat wordt en een kiekje te nemen in de Photobooth. Meer info vind je op www.beachinthecityapeldoorn.nl.

Winst voor Oranje

Het duo Bouter/Varenhorst is vanuit Utrecht naar Apeldoorn afgereisd voor hun wedstrijd in de tussenronde. Na een loeispannende drie-setter zijn het de Nederlandse mannen die er uiteindelijk met de winst vandoor gaan. ,,Mede dankzij het geweldige publiek weten we ‘m er toch uit te slepen”, aldus een enthousiaste Jasper Bouter.

Met deze overwinning hebben ze heren zichzelf verzekerd van een plek in de 1/8e finale. Morgen om 13.00 uur verwachten zij minstens zo veel enthousiasme en minstens zoveel fans op het Marktplein in Apeldoorn.

Benieuwd welke andere teams zich geplaatst hebben? Check www.ekbeach.nl.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn