RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn heeft een bomenparade

Apeldoorn heeft een heuse bomenparade; een reizende outdoor expositie die laat zien hoe belangrijk en mooi bomen zijn. Afgelopen jaar is Apeldoorn uitgeroepen tot Bomenstad van Europa en dat viert de gemeente onder andere met een bomen parade die deze week geopend werd.

De bomenparade bestaat uit 3 verschillende belevingsboxen; zeecontainers die omgebouwd zijn tot een heuse grote kijk- en luisterdoos die op interactieve wijze informatie geven over de Apeldoornse bomen. In de expositie leer je welke dieren, planten en schimmels er op bomen leven.

De eerste locatie waar de bomenparade staat is op de hoek van de Hofstraat en de Hoofdstraat. Nadat het een maand daar heeft gestaan gaat hij naar de Verzetsstrijderspark.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn