RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn heeft weer droge voeten na wolkbreuk

APELDOORN - Op verschillende plekken in Apeldoorn kampten inwoners en ondernemers maandag met overlast als gevolg van regenval. Een dag later is op de meeste plekken de boel weer aan kant.

Bij supermarkt Dirk van den Broek aan de Linie kwamen 's avonds liters en liters water uit het plafond. Medewerkers van de supermarkt waren maandag tot laat in de avond bezig om al het water weg te krijgen. De winkel is dinsdag weer gewoon open voor klanten.

De fietsenstalling bij het station in Apeldoorn is nog niet in ere hersteld. Dinsdagochtend waren medewerkers nog druk bezig met een waterstofzuiger om de stalling weer droog te krijgen. 

Bewoners van huizen aan het Burgersveld klaagden over wateroverlast. Woningbouwvereniging De Goede Woning heeft de klachten binnengekregen. Maandag nam een monteur van aannemingsbedrijf Draisma al poolshoogte.

Ter plekke maakte de monteur diverse gootjes schoon, die vol waren komen te zitten met boombladeren. Ook wordt, in overleg met de bewoners, gekeken naar vervanging van de ramen op de begane grond.

Heeft u opmerkingen of aanvullingen op dit bericht? Mail dan met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of stuur ons direct een WhatsApp-bericht: 06 - 220 543 52

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn