• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorn opent mailbox voor reacties sluiting Hoenderloo Groep

APELDOORN - Wie zijn gedachten of zienswijzen over de sluiting van De Hoenderloo Groep wil delen, kan dat doen op een speciaal daarvoor ingesteld e-mailadres van de gemeente Apeldoorn. Het mailadres is een noodoplossing, omdat de geplande inspreekavond op het stadhuis niet door kon gaan.

Door: Bastiaan van Blokland

Omdat de Apeldoornse raad wil weten wat leeft onder betrokkenen en wat de gevolgen van de sluiting van de locatie voor mensen kunnen zijn, is besloten het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te openen. 

Tot 22 april kunnen mensen hier hun reactie naartoe sturen, in welke vorm dan ook. Een filmpje is ook mogelijk, geeft de gemeente aan, maar wie dat wil kan ook een brief schrijven. 

De raadsfracties zeggen uit te kijken naar alle reacties. Zodra de gelegenheid zich weer aandient, wordt er in het openbaar opnieuw gesproken over De Hoenderloo Groep. 

Zie ook: alles over de Hoenderloo Groep

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Sandwich
12:00 tot 13:00