RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorner aangehouden voor betrokkenheid bij schietpartij

APELDOORN - Bij een inval in een pand aan de Sleutelbloemstraat in Apeldoorn heeft de politie donderdagochtend een bewoner aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij aan De Sikkel in Apeldoorn. De politie heeft onderzoek gedaan in de woning.

Bij de schietpartij in de nacht van zondag op maandag raakten twee mensen gewond. Oorzaak ligt volgens de politie in de relationele sfeer. 

Zie ook: Vier verdachten opgepakt na schietpartij Apeldoorn

Gewonden aangehouden

Een gewonde man belde na de schietpartij bij een woning aan. Deze 27-jarige man werd later in het ziekenhuis als verdachte aangehouden. Even later werd in het ziekenhuis een Deventer ook een 28-jarige gewonde Apeldoorner aangehouden. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag.

De politie hield maandag aan de Sikkel nog twee verdachten aan: twee mannen van 24 en 26 jaar oud uit Apeldoorn. Ook zij worden verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij.

Mogelijk verband met andere schietpartij

Daarnaast onderzoekt de politie of de schietpartij verband houdt met de schietpartij op 4 november in de Gentiaanstraat in Apeldoorn.

Zie ook:

 

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn