RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorner opgepakt voor steekpartij

APELDOORN - De politie in Apeldoorn heeft een jongeman van 17 uit die plaats opgepakt. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekpartij. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

De politie kwam de Apeldoorner op het spoor na tips van onder meer getuigen. Met twee anderen wordt hij in verband gebracht met straatroven in die plaats op 20 en 21 juli vorig jaar.

Bij de eerste confrontatie werd een man van 22 neergestoken. Doordat politieagenten in de buurt waren, kon het slachtoffer snel naar het ziekenhuis.

Het opsporingsprogramma Bureau GLD van Omroep Gelderland en de politie in Gelderland stond vorige week stil bij deze zaak.

Zie ook: Man (22) neergestoken op straat, politie zoekt drie mannen

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn