RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorner staat terecht voor doodrijden Mike

APELDOORN - De 20-jarige Apeldoorner die ervan wordt verdacht zijn plaatsgenoot Mike ter Halle opzettelijk te hebben doodgereden, heeft volgens het Openbaar Ministerie met zijn auto het slachtoffer omvergereden en is daarna over hem heen gereden.

Dat blijkt woensdag tijdens de rechtszaak tegen de verdachte die wordt verdacht van doodslag. De aanrijding vond in de nacht van 9 op 10 augustus plaats op de kruising van de Kayersdijk en de Haringvliet in Apeldoorn.

De 26-jarige Mike overleed een aantal dagen later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De verdachte zit nog steeds vast. De zaak wordt woensdag nog niet inhoudelijk behandeld.

Bekijk de video:

Zie ook:

 

 

 

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn