RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorners kopen fietshelm met korting dankzij Provincie Gelderland

Fietsen helpt ouderen langer gezond, sociaal en zelfredzaam te blijven. Daarom is er een fietshelmkortingsactie opgezet die sinds 16 oktober wordt gehouden door het programma Doortrappen, in opdracht van de Provincie Gelderland. Met deze actie is het doel dat de oudere fietsers zo lang mogelijk veilig kunnen fietsen.

Het dragen van een fietshelm verkleint de kans op een ernstig hoofdletsel of hersenletsel bij een val of een botsing met 60%. Met een fietshelm ben je dus beter beschermd als je gaat fietsen. Het dragen van een fietshelm in Nederland is niet verplicht, maar het wordt wel aangeraden.

Actie
Koop je een goedgekeurde fietshelm bij een van de deelnemende fietsenwinkels dan krijg je 25 euro korting. Voor alle voorwaarden en welke fietsenwinkels deelnemen kijk dan op www.ideate.nl/fietshelmgelderland.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn