RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorns sloopbedrijf maand stilgelegd door inspectie

APELDOORN - Een Apeldoorns sloopbedrijf mag vanaf deze vrijdag een maand lang geen asbestwerkzaamheden verrichten. Dat heeft de Inspectie SZW bepaald. Het bedrijf is al achttien keer beboet voor asbestovertredingen.

Het bedrijf verwijderde het asbest niet goed. Dat werd in 2011, twee keer in 2013, in 2017 en in december vorig jaar vastgesteld door de inspectie.

Na de inspectie in 2017 was het bedrijf al gewaarschuwd niet nog een keer in de fout te gaan. Maar een inspecteur zag in december 2018 dat het asbest weer niet goed en veilig werd verwijderd.

Nog één project

Het bedrijf mag van de Inspectie SZW vrijdag nog voor één project wat afrondend werk doen. De inspectie kan een bedrijf stilleggen als dat vaker dezelfde fout maakt.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn