RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoornse Kinderburgemeester Sibel Ozcan bezoekt Centrum voor Jeugd en Gezin

Kinderburgemeester Sibel heeft zich deze week persoonlijk op de hoogte gesteld van het werk van het CJG, Centrum voor Jeugd en Gezin. Tijdens het werkbezoek steekt ze zelf de handen uit de mouwen op het consultatiebureau waar ze zelf ook als baby en klein kind is onderzocht: ,,Heel leuk om nu zelf de baby’s te mogen wegen en te kunnen zien wat jullie allemaal doen!”

Verder spreekt ze met bestuurder Saskia Blom over de taken van het CJG. Saskia Blom: ,,In Apeldoorn vinden we het belangrijk dat ouders en kinderen meedoen! Dat betekent dat wij proberen ouders te betrekken bij nieuw beleid en ook kinderen en jeugdigen willen wij graag horen en spreken. Daarom hebben we onze Apeldoornse Kinderburgemeester uitgenodigd voor een kennismakingsbezoek.”

Begin dit jaar is de 11-jarige Sibel geïnstalleerd als eerste Kinderburgemeester van Apeldoorn. Sibel mag namens de kinderen spreken in bijeenkomsten van de politieke markt van Apeldoorn en ze wordt betrokken bij overleggen van burgemeester en wethouders over jeugdzaken.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn