RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Apeldoorns restafval naar de 'buurtbak'

APELDOORN - Apeldoorners gaan 'omgekeerd inzamelen'. Momenteel worden de voorbereidingen getroffen.

Dat betekent dat in de grijze bak met oranje deksel voortaan plastic verpakkingen, blikjes en drankpakken kunnen worden verzameld. Deze container wordt twee keer per maand geleegd, net als de groene bak.
De minimale hoeveelheid overgebleven restafval kan de Apeldoorner kwijt in ondergrondse containers in de buurt, tegen betaling, via een pasjessysteem.

Hier aan de Rederijkershoeve wordt op dit moment een ondergrondse container geplaatst. Op DEZE overzichtskaart kunt u zien waar deze restafval ‘buurtbakken’ binnenkort te vinden zijn. 

Het 'omgekeerd inzamelen' vormt een belangrijk onderdeel van het nieuwe recycleplan van het college, met als doel om in 2020 slechts 80 kilo restafval per persoon aan te bieden.
Voor meer informatie: zie recycleservice.apeldoorn.nl



 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn