RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Appartementen Anklaar zijn klaar

Weer een mijlpaal voor het nieuwe winkelcentrum Anklaar. Na de viering van het hoogste punt van het appartementencomplex in januari, zijn dan nu de appartementen opgeleverd. Een kleine 2 weken eerder dan verwacht zelfs, melden een paar nieuwe bewoners.

De nieuwe bewoners laten weten dat de huurperiode vanaf 1 augustus in ging, maar dat ze al ruim een week daarvoor de sleutel kregen. Hierdoor mochten ze die tijd tot 1 augustus ‘gratis’ in hun huis wonen. Als alles af was natuurlijk, want aangezien de woningen vaak casco tot bijna casco opgeleverd werden, wordt er hier en daar nog flink geklust, en wachten sommigen dus even met het echt ‘wonen’ in hun huis.

 

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn

Nu op TV Apeldoorn

Nieuws en weer
18:00 tot 24:00
Editie: maandag - elk half uur