RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Appen met je zorgverlener

APELDOORN – In ons huidige digitale tijdperk is er steeds meer behoefte aan snellere en betere communicatie. Daarom doet Gelre Ziekenhuizen mee aan de BeterDichtbijApp. Op 22 januari, tijdens de E-health week, is er de mogelijkheid om meer informatie te krijgen over de App in de centrale hal van Gelre Apeldoorn.

Gelre Ziekenhuizen, met locaties in Apeldoorn en Zutphen, is het eerste topklinische opleidingsziekenhuis dat deze dienst inzet. Met deze App is het voor patiënt en zorgverlener makkelijker om te communiceren wanneer zij daar behoefte aan hebben. Het is natuurlijk heel makkelijk; één druk op de knop en je vraag is gesteld, bovendien is dit niet alleen makkelijker, het gaat ook sneller.

Registreren

Om gebruik te kunnen maken van de Applicatie is het nodig om de App te downloaden, dit kan zowel in de Apple App Store als in de Google Play Store. Daarna dien je je te registreren, dit is eenmalig, en kan veilig en makkelijk. Als laatste kan er een pincode worden ingesteld waardoor het inloggen bij de volgende keren makkelijker gaat.

App

De BeterDichtbij app is een initiatief van de Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ). Het unieke bij Gelre Ziekenhuizen is dat er ook digitale samenvattingen opgevraagd kunnen worden van het dossier van patiënten. Naast het opvragen van dossiers is het natuurlijk ook mogelijkheid om te appen met zorgverleners. Bijvoorbeeld een vraag stellen, onderzoeksuitslagen nalezen, of een herhaalrecept aanvragen; Het kan allemaal met de BeterDichtBijApp. Het is ook mogelijk om foto’s en smileys te versturen via deze app. Het is net WhatsApp, maar dan veiliger.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn