RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

ASHTONIA een ongekend avondvullend spektakel

APELDOORN - De komende weken strijkt de karavaan der krankzinnigheid neer in Apeldoorn en neemt de Ashton Brother-familie haar intrek op het oude Zwitsal Terrein.

ASHTONIA is een bejubelde variété-spektakelgroep met muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater. Kortom een belevenis die zich niet makkelijk laat navertellen. Tevens is dit de laatste editie van ASHTONIA, mis het dus niet!

Grijp nu je kans om deze krankzinnige karavaan zelf te ervaren. Geen zintuig blijft onaangeroerd, geen buikspier onbelachen en geen voet op de vloer. ASHTONIA is een ongekend avondvullend spektakel waar zelfs de inwendige mens niet wordt vergeten. Sterker nog, er wordt alvast een smakelijk bordje voor iedereen gereserveerd. Tot in ASHTONIA!

Waar en wanneer? – Zwitsal Terrein van vrijdag 24 mei t/m zondag 16 juni 2019

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn