RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

ASHTONIA komt naar je toe!

APELDOORN - Na twee buitensporig succesvolle jaren (met meer dan 60.000 bezoekers), zal in 2019 de krankzinnige Ashtonia-karavaan in Apeldoorn neerstrijken.
Vandaag trok in het kader van een promotietoer de karavaan der krankzinnigheid dwars door het land en bracht een bezoek aan Apeldoorn. 

Over ASHTONIA 
Ashton Brothers is een door internationale pers en publiek bejubelde variété-spektakelgroep. Muziek, acrobatiek, magie en halsbrekende toeren in de nok van het theater. Een plek waar zij hun eigen wetten bepalen -zelfs die van de zwaartekracht- en enkel de lach regeert.

Waar en wanneer
In 2019 zal de krankzinnige Ashtonia-karavaan van mei 24 mei tot en met 16 juni in Apeldoorn neerstrijken. Voor meer informatie zie de ASHTONIA-website.

Komt dat zien, komt dat zien!
RTV Apeldoorn besteedt dinsdagavond op TV-kanaal aandacht aan de promotietoer.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn