RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Atleten/sporters vanaf 19 jaar mogen weer buiten en in groepsverband trainen,

KNAU - De positieve ontwikkelingen met betrekking tot het terugdringen van de Corona problemen, leiden tot een uitbreiding van de trainingsmogelijkheden.

Tweede fase
Vanaf 11 mei start een “tweede fase” en mogen atleten/sporters vanaf 19 jaar weer buiten en in groepsverband trainen, zowel in de openbare ruimte als op de atletiekaccommodatie.  Voor deze verruiming geldt dat sportactiviteiten op minimaal 1,5 meter uit elkaar gedaan moeten worden. Dat geldt dus ook voor alle loopgroepen.

Regelmatig een update
Het bestaande protocol van de Atletiekunie is nu weer op enkele punten aangepast. Op basis van o.a. de ervaringen zal dit protocol regelmatig een update krijgen. Iedere gemeente afzonderlijk is verzocht met de lokale sportclubs te overleggen wat de maximale groepsgrootte mag zijn. 

Afspraken kunnen gemaakt worden over een maximale groepsgrootte van 10 sporters per trainer. Bij de grotere loopgroepen kan een assistent trainer worden aangewezen. Zodra de gemeente een getal bepaalt voor de groepsgrootte die anders is dan 10 zal daar, ook via de trainers, informatie over gecommuniceerd worden.

Corona-coördinator
Zo kan er op de atletiekbaan een “corona-coördinator” aanwezig zijn die, ter ondersteuning van de trainers, toeziet op naleving van de protocollen.

Voor meer informatie, lees HIER:

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn