• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Auto brandt uit op parkeerplaats, busjes zwaar beschadigd

APELDOORN - Op een parkeerplaats in de Apeldoornse wijk De Maten is in de nacht van zondag op maandag een personenauto uitgebrand. Twee busjes die ernaast stonden, raakten door de vlammen zwaar beschadigd.

Volgens een correspondent ter plaatse stond de auto bij aankomst van de brandweer al volledig in brand. Buurtbewoners vertelden dat de wagen al maanden op de parkeerplaats stond en dat ze niet weten wie de eigenaar is.

Onderzoek moet uitwijzen hoe het vuur is ontstaan. De laatste tijd zijn er veel brandjes in de wijk, meestal in containers of speelhuisjes.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn