RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Vrouw door brandweer en omstanders uit auto gehaald na ongeval

APELDOORN - Op een kruispunt in Apeldoorn is zondagmiddag een ongeluk gebeurd tussen twee auto's. Een van de auto's knalde daarbij op een lantaarnpaal en kwam op zijn zij terecht. Het ongeval gebeurde op het kruispunt van de Laan van Zevenhuizen en de Mheenlaan.

Een oudere vrouw moest door de hulpdiensten uit de auto gehaald worden. Het slachtoffer werd in de ambulance ter plekke behandeld aan haar verwondingen. De brandweer en ambulance moesten ter plekke de vrouw uit de auto zien te krijgen terwijl de auto op zijn kant lag. Meerdere omstanders hielpen de hulpdiensten hierbij.

De andere auto is zwaar beschadigd door het ongeval. Voor zover bekend zijn er verder geen gewonden gevallen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn