• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Auto rolt van talud A1: 'Meneer was een raampje aan het schoonmaken'

UGCHELEN - Op de A1 bij Ugchelen is maandagochtend een auto van het talud gereden. Het voertuig sloeg daarbij over de kop.

Het ongeval gebeurde in de richting van Apeldoorn. Een weginspecteur van Rijkswaterstaat vertelde dat de bestuurder even was afgeleid. 'Meneer was onder het rijden een raampje aan het schoonmaken.'

De bestuurder is voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht. Een bergingsbedrijf heeft zijn auto meegenomen. Volgens de weginspecteur ondervond het verkeer geen hinder van het ongeval omdat de hulpdiensten op de vluchtstrook stonden.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Non Stop Music
23:00 tot 24:00