RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Auto te water bij Apeldoorn; brandweer komt met duikers ter plaatse

BEEMTE BROEKLAND - Langs Kanaal Noord in Beemte Broekland bij Apeldoorn is maandagochtend vroeg een auto te water geraakt. De brandweer zocht na de melding naar de bestuurder, maar die werd al snel elders aangetroffen.

Volgens de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland werd de wagen opgemerkt door omstanders. Omdat ze de bestuurder nergens zagen, kwam de brandweer met onder meer een duikploeg ter plaatse.

Al snel bleek dat de bestuurder niet meer in de auto zat. De automobilist, die niet gewond was geraakt, had de plek van het ongeval verlaten. De duikers van de brandweer hebben nog wel geholpen bij het bergen van het voertuig.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn