• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Auto uit de bocht op A50 bij Beekbergen, twee gewonden

KLARENBEEK - Op knooppunt Beekbergen bij Apeldoorn raakten in de nacht van vrijdag op zaterdag twee personen gewond toen zij met hun auto uit de bocht vlogen. Het voertuig kwam op de zijkant tegen een lantaarnpaal terecht.

Het ongeval gebeurde toen de twee vanuit Deventer en vanaf de A1 de A50 op wilden rijden. In een scherpe bocht ging het flink mis. De auto raakte van de weg. De hulpdiensten moesten een van de twee inzittenden via de voorruit uit het wrak van de auto bevrijden. Beide gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Black and Blues
22:00 tot 23:00