RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

BankGiro Loterij geeft geld aan Paleis het Loo

Op het Goed Geld Gala van de BankGiro Loterij is afgelopen dinsdag, 12 februari, ruim 79,4 miljoen euro verdeeld onder 77 culturele organisaties. Als vaste partner van de BankGiro Loterij viel ook Paleis het Loo ook in de prijzen.

In totaal kreeg Paleis het Loo 1.009.040 euro. Paleis Het Loo wordt sinds 2008 financieel gesteund door de BankGiro Loterij. Jaarlijks ontvangt Paleis Het Loo een donatie. Deze donatie bedraagt 300.000 euro en met het zogeheten ‘geoormerkt werven’ heeft Paleis Het Loo, tijdens de BuitenGewoon Open-periode, 709.040 euro gegenereerd.

Naast de schenking aan Paleis het Loo, was er in Gelderland ook geld voor Stadsmuseum Harderwijk en ook vier vaste partners van de loterij, het Kröller-Müller Museum in Otterlo, Museum Arnhem, Paleis Het Loo in Apeldoorn en het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem, een bijdrage. Schenkingen van de BankGiro Loterij zijn bedoeld om cultureel erfgoed te behouden en toegankelijk te maken voor publiek.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn