RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bekendmaking winnende ontwerp Marktplein op 20 december

Alle inwoners van de gemeente Apeldoorn zijn op 20 december van 16.00-18.00 uur van harte welkom op het Marktplein, om de bekendmaking van het winnende ontwerp voor het Plein van de Stad bij te wonen.  Wethouder Mark Sandmann: “Met de teller op bijna 17.000  stemmen en nog vier stemdagen te gaan, zien we dat deze verkiezing leeft in Apeldoorn. Ik vind het daarom belangrijk dat iedereen de gelegenheid krijgt om live mee te maken welk ontwerp de meeste stemmen heeft gekregen. Het is immers het Plein van de Stad, dus van iedereen, met straks een breed gedragen nieuwe uitstraling.

Voor een hapje en drankje wordt gezorgd, graag even doorgeven of je komt. (Makkelijk voor de catering). Aanmelden?  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om naar het Marktplein te komen, kunnen de bekendmaking volgen via Facebook en Instagram livestreams op het gemeente Apeldoorn account en het account van In de Buurt Apeldoorn.

Stemmen kan nog tot en met 17 december, ga naar plein van de stad

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn