RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bestuurslid PR en Communicatie bij Groei & Bloei Apeldoorn

Ze zoeken primair iemand met interesse in PR & Communicatie, opleiding en ervaring in dat gebied is een pré, maar niet noodzakelijk, ook ‘groene’ kennis en ervaring is een pré maar evenmin noodzakelijk.

Tot de werkzaamheden horen o.a.:

  • het leggen en onderhouden van contacten met de lokale- en streekmedia, zowel de schrijvende pers als radio en TV
  • het doen publiceren van aankondigingen en verslagen van de activiteiten van G&B Apeldoorn, zoals de maandelijkse lezingen, cursussen en dergelijke

Groei & Bloei Apeldoorn telt ca. 400 leden waarvan er ca. 100 actief zijn en deelnemen aan de diverse activiteiten. De uitdaging van het bestuur is om nieuwe en vooral jonge leden te werven, de bestaande leden te behouden en de (nog) niet actieve leden bij de activiteiten te betrekken.

Voor meer informatie/aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581 www.apeldoornpaktaan.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn