RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bestuurster gewond na botsing in Apeldoorn

Bij een ongeval tussen twee personenauto’s op de Koning Stadhouderlaan in Apeldoorn, is dinsdagmiddag een gewonde gevallen. De hulpdiensten rukten massaal uit, twee brandweerwagens kwamen ter plaatse omdat er sprake zou zijn van beknelling, dit bleek echter niet zo te zijn. Het slachtoffer kon zelfstandig uit haar voertuig komen waarna zij is overgebracht per ambulance naar het ziekenhuis. Door de aanrijding klapte de blauwe auto tegen een beton blok aan wat in de midden berm ligt aan, de klap was zo hard dat de beton blok uit de grond kwam.

De brandweer heeft het voertuig veilig gesteld waarna zij retour konden. Door het ongeval ontstond er een flinke verkeershinder richting het centrum. De berger heeft het blauwe voertuig afgesleept.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn