RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bevlogen Gastvrouw/Gastheer bij Stichting kLEEF!

Stichting ‘kLEEF! is een inloophuis voor mensen die kanker hebben of hebben gehad. Ook hun naasten en nabestaanden zijn hier welkom. Er werken ruim 25 gastvrouwen en gastheren bij ‘kLEEF naast ongeveer 25 professionele docenten/activiteitenbegeleiders. Op dit moment zoekt St. ‘kLEEF weer enkele nieuwe, bevlogen gastvrouwen en gastheren.

De gastvrouwen/gastheren zijn oprecht betrokken bij de gast en de leefwereld van de gast. De gastvrouw/gastheer is iemand die samen met de gast zaken op een rijtje kan zetten en samen met hen kijkt waar een behoefte ligt. De gastvrouw/gastheer loopt als het ware een stukje mee op het pad. Zij informeren gasten over de diverse activiteiten die binnen het huis georganiseerd worden.

Voor meer informatie/aanmelding: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Deze vrijwilligersvacature word je aangeboden door Apeldoorn Pakt Aan, Brinklaan 268, telnr. 055-5270581 www.apeldoornpaktaan.nl

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn