RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bevrijdingswandeling Apeldoorn

APELDOORN - .

Deze wandeling is voor 2019 alleen op aanvraag beschikbaar

In de nacht van 16 op 17 april 1945 behoedden twee helden, Gijs Numan en Albert van der Scheur, Apeldoorn voor een zwaar bombardement door geallieerden. Zij slopen langs de Grift, staken bij het sluisje het kanaal over en lichtten de Canadese troepen in over het vertrek van de Duitsers.

Ter nagedachtenis aan deze gebeurtenis lopen we in de schemering dezelfde route. Onderweg beleeft u deze tocht door het verhaal van de gids.

Deze wandeling is dit jaar beschikbaar voor groepen van minimaal 8 deelnemers in de dagen rond de 17e april.

Belt u met 06 - 39 38 05 17 of mailt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geeft u door op welke datum/tijdstip u wilt wandelen en met hoeveel personen u wilt deelnemen. Zet s.v.p. ook uw telefoonnummer in de mail zodat de coördinator contact met u kan opnemen!

We beginnen bij ‘De Herberg’, Deventerstraat 40 en eindigen bij de brug in de Deventerstraat.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn