RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Big One: een intiem concert

Wanneer het gordijn in de popzaal dicht zit, dan betekent dit dat het concert niet is uitverkocht. Ook afgelopen donderdag avond was dit het geval. De muziek stijl “progressive Rock ” is niet zo besteed aan Apeldoorn. De muziekstijl trekt met name de oudere jongeren die in deze muziekstijl zijn groot gebracht.

De Italiaanse band: Big One  speelde Pink Floyd. De band staat bekend als een hele goede coverband die  de nummers van Pink Floyd op precieze wijze naspeelt. Ongeveer 200 enthousiaste muziekliefhebbers genoten  van de Floyd nummers die de hele periode van Pink Floyd bestreken.

Nummers als : High hopes,Another brick in the wall, Shine one your crazy diamond lieten een onuitwisbare indruk achter. Bij de progrock fans is het een combi van luisteren, biertje erbij en na het nummer klappen. Big One deed hun naam eer aan,  een luisterconcert waarin de fans zich konden onder dompelen.

Gigant Popzaal 29 november.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn