RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bijzondere burgers tijdens Pop-up Foodhallen

 APELDOORN – Aankomende week komen de populaire Pop-up Foodhallen voor de derde keer alweer naar Apeldoorn. Van donderdag tot zondag kan je terecht bij het Zwitsalterrein aan de Vlijtseweg.

Lisa Vlieger, een van de organisatoren van dit evenement, was vrijdag te gast in ons radioprogramma ‘De Matinee’. Luister hier het gesprek terug. (tussen 15-16 uur)

Veel volle tafels

“Dit jaar gaan we nog meer uitpakken, meer lampjes, meer kerstversiering, alles erop en eraan, maar het blijft natuurlijk gewoon hetzelfde”, vertelt Lisa Vlieger. Er zijn 12 keukens aanwezig, 700 zitplaatsen en dit jaar is er voor het eerst een vegetarische en veganistische keuken. “Voorgaande jaren was het al een groot succes, wij verwachten dit jaar ook veel volle tafels.”

 Wat ook nieuw is dit jaar, is dat elke foodtruck een gerecht van 5 euro verkoopt, zo kunnen grote gezinnen toch voor een normale prijs wat eten halen.

Voor ieder wat wils

Tijdens deze dagen kan je bij heel veel gevarieerde keukens terecht, onder andere zijn er bijzondere burgers en mooie visgerechten, kortom voor ieder wat wils. “Waar je aan denkt als je wilt gaan eten, dat hebben wij”, aldus Vlieger.

Op alle 4 de dagen is er live muziek aanwezig. Op donderdag kan je vanaf 16:00 uur tot 23:00 de Foodhallen bezoeken, op vrijdag van 16:00 tot 0:00, zaterdag van 11:00 tot 0:00 en zondag van 13:00 tot 21:00 uur. Toegang is gratis.

 

 

 

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn