• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bike Experience Day

Veel medewerkers komen nu nog met de auto naar het kantoor in Apeldoorn. Om daar verandering in te brengen organiseert Politie Oost-Nederland een Bike Experience Day.

Tijdens de Bike Experience Day Apeldoorn worden politiemedewerkers verleid om over te stappen op de (elektrische) fiets.

Ook ‘buren’ Centraal Beheer, Belastingdienst en Gelre ziekenhuizen en gemeente Apeldoorn haken aan en fietsen zaterdag een rondje mee met Teun Mulder, oud-wereldkampioen baalwielrennen.

Ook presenteren diverse fietsmerken zich. Uiteraard kunnen er ook fietsen worden uitgeprobeerd. De aanwezige fietsleveranciers kunnen medewerkers van de organisaties een gericht aanbod doen.

Programma Bike Experience Day

De Bike Experience Day vindt plaats op zaterdag 15 september tussen 09.30 u en 15.30 u. in het Omnisportcentrum aan de Voorwaarts in Apeldoorn.

 

Stuur ons een WhatsApp bericht!
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur ons een bericht op 055-5335166 of stuur een mail: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Avondnieuws
17:00 tot 18:00

Nu op TV Apeldoorn

Kabelkrant
12:00 tot 18:00