RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bizar ongeval op A1: busje geplet tussen twee vrachtwagens

APELDOORN - Op de A1 richting Hengelo is dinsdagmiddag ter hoogte van Apeldoorn een busje geplet tussen twee vrachtwagens. Volgens een videocorrespondent kwam de bestuurder er met lichte verwondingen vanaf.

Een van de vrachtwagens zou in volle vaart zijn ingereden op een file. Het busje werd daardoor van achteren geraakt en vervolgens tegen de vrachtwagen ervoor gedrukt.

De tekst gaat verder onder de video.

Hoewel het busje als een accordeon in elkaar werd gedrukt, kwam de bestuurder niet bekneld te zitten. Voor zover bekend is hij voor controle meegenomen naar het ziekenhuis.

Rijbaan weer vrij

Vanwege het ongeval was de rijbaan tussen Apeldoorn-Zuid en knooppunt Beekbergen afgesloten. Het verkeer werd over de parallelrijbaan geleid. Dat veroorzaakte een lange file.

Verkeer richting Hengelo werd ter hoogte van knooppunt Hoevelaken omgeleid via de A28 en N35. Rond 13.40 uur meldde de ANWB dat de weg weer vrij was.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn