RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bloeiend: gratis cultureel festival voor het hele gezin

GIGANT, CODA en ACEC vieren op zaterdag 1 september de start van het nieuwe culturele seizoen met ‘Bloeiend’. Tussen 12.00 en 17.00 uur is er op en rondom het Van Reekumplein (tussen GIGANT en CODA) heel veel te zien en te beleven op het gebied van muziek, dans, kunst, theater, techniek, mode en circus.

Naast een line up aan muziekoptredens, is er deze dag nog veel meer te beleven. Muziekliefhebbers kunnen beats (leren) maken en verschillende muziekinstrumenten uitproberen zoals basgitaar, trompet, viool, gitaar, hobo en harp. Creatieve bezoekers kunnen onder andere (leren) illustreren, schilderen en naaien. Liefhebbers van techniek krijgen de kans om mee te doen aan een robottoernooi en om mee te bouwen aan de langste knikkerbaan. Ook kunnen bezoekers kennismaken met de Precious Plastic machines van CODA FabLab die van plastic afval een nieuw eindproduct maken. Verder is er straattheater, een circusspeelplaats, theaterkaraoke en een verhalenwerkplaats. Het festival wordt om 17.00 uur afgesloten met de opening van Apeldoorn Fotostad bij ACEC.

Het volledige programma wordt regelmatig aangevuld en is te vinden op gigant.nl/bloeiend en coda-apeldoorn.nl/bloeiend.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn