RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Bluescafé bestaat 25 jaar

APELDOORN - Het Bluescafé Apeldoorn bestaat 25 jaar. Artiesten uit binnen- en buitenland staan er graag op het podium. Op vrijdag 4 januari tot en met zondag 6 januari wordt dit jubileum gevierd met een drie-daags Jubileum muziek festival.

Uniek in het centrum van Apeldoorn

In 1994 nam Jan Kerseboom het toenmalige café over in het centrum van Apeldoorn en maakte daar het Bluescafé van. Het typisch ongedwongen sfeertje, zoals de houten vloer, de tap, de krukken en natuurlijk het podium die onverbrekelijk deel uit maakt van het interieur is iets waar muziekliefhebbers van heinde en ver al 25 jaar voor naar Apeldoorn komen. Met maar liefst 240 live optredens per jaar is het Bluescafé een begrip geworden in de Blueswereld. Artiesten komen er graag optreden voor een heerlijke avond vol muziek van blues  tot grog rock, van soul tot hiphop.

Meer info over het festival is te vinden op www.bluescafe.nl

Aanstaande vrijdagmiddag in ons Radioprogramma De Matinee, dat wordt uitgezonden tussen 14:00-16:00 uur, gaan we uitgebreid met hem praten over hoe het allemaal begonnen is.

 

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn