• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Boer Boris, een paard voor Sinterklaas’

APELDOORN -  De schrijvers van ‘Boer Boris, een paard voor Sinterklaas’ zijn dezer dagen regelmatig op pad om te vertellen over Boer Boris. Vrijdagmiddag zijn ze bij Nawijn & Polak in Apeldoorn

De herdruk is er!
Dat ‘Boer Boris, een paard voor Sinterklaas’ zó goed zou lopen, hadden ze niet verwacht. Het boek staat al een aantal weken op 1 in de Kinderboekentop 10 en er moest inderhaast een herdruk komen omdat het boek uitverkocht dreigde te geraken. Die is er nu, maar met een plat omslag, omdat het gebruikelijke opbollende omslag in die korte tijd niet mogelijk was.

De illustraties zijn speels, vrolijk en mooi uitgewerkt. Er gebeurt van alles op de prenten, ontzettend leuk om naar te kijken. Sint en zijn Pieten komen pas op het laatst in beeld, het draait met name om de dieren en Boer Boris, wat het vernieuwend maakt. De illustratie in huis bij de schoorsteen spriungen eruit en ook geweldig welke schoenen er allemaal bij staan en hoe het hele avontuur ons weer terugbrengt bij het schoen zetten.’

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Non Stop Music
23:00 tot 24:00