• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Borrelen en auto's, wie wil dat nou niet - Borrelnood rally

APELDOORN - Wie vorig jaar bij de XXXL-editie, in de Grote Kerk, van Borrelnood is geweest kan zich opmaken voor weer een mooi evenement. Op 20 september wordt de rij auto’s bij Café De Oude Haven geparkeerd. Dit is ook de plaats waar de rally van start zal gaan en twee uur later ook weer terugkomt.  Het belooft weer een mooi feestje te worden.

De bolides krijgen om stipt 18:01 het startschot, van Gerhard Fokkens, om te vertrekken. Ze zullen een rallyronde van twee uur maken. En zullen bij het café worden aangemoedigd door een joelende menigte. Bij terugkomst worden ze langs het kanaal opgesteld en kunt u de rallyrijders in levende lijven huldigen en de vierwielers bewonderen. Het belooft een divers palet aan auto’s te worden. Mooi, lelijk, schoon, besmeurd, oud of nieuw. Het wordt een mooi rijtje auto’s! Het mooie aan deze rally is dat de race wordt gecombineerd met muziek. Wanneer de rijtuigen hun ronde maken wordt het publiek getrakteerd op muziek. We trappen af met the Bottles zij, Lex Kemper en Hans Maastrigt, spelen muziek uit de 60’s en 70’s en deze geven het dirigentenstokje daarna om 21:00 over aan MisterMister.

 Waar vorig jaar 1200 man in de kerk werden opgevangen wordt deze editie “het belooft weer een ouderwets gezellige en intieme Borrelnood te worden” aldus Frank van der Meulen.  Aanmelden kan nog op www.caferallycompetitie.nl/borrelnood.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl. Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen op 055-5335166.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
De Nachttour
00:00 tot 07:00