RTV Apeldoorn is een lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio, televisie en online. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Brand in flatgebouw, bewoners huizen uit

APELDOORN - De brandweer in Apeldoorn bluste woensdagavond een brand in een flat aan de Snijdersplaats. Die woedde in een kelderbox op de begane grond. De brandweer haalde samen met de politie twee personen uit hun woningen.

Er was veel rookontwikkeling. Volgens een videocorrespondent had een bewoonster rook ingeademd en moest ze worden behandeld door ambulancepersoneel. Een brandweerman zou 'niet lekker zijn geworden'. 

Enkele flatbewoners gingen op eigen gelegenheid naar een nabijgelegen pizzeria. Volgens de brandweer konden andere bewoners veilig in hun woning blijven.

Met ventilatoren werd de rook uit de flat geblazen. Omwonenden konden daarvan enige hinder ervaren, waarschuwde de brandweer op Twitter.

Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur dan een mail naar: redactie@rtv-apeldoorn.nl.

Zoeken

Het weer in Apeldoorn

booked.net

Steun RTV Apeldoorn


Financieel steuntje voor RTV Apeldoorn - Doneer


Luister Radio Apeldoorn