• Welkom op de website van RTV Apeldoorn
    Welkom op de website van RTV Apeldoorn
RTV Apeldoorn is de lokale omroep voor de gemeente Apeldoorn. Wij verzorgen programma's op radio en televisie. 
RTV Apeldoorn is 24 uur per dag, zeven dagen per week in de lucht met programma's via radio, televisie en internet. Met onze programma's brengen we informatie, cultuur en educatie, gericht op de regio. Vanuit onze radiostudio's worden dagelijks programma's gemaakt door vrijwilligers. Lekker luisteren naar muziek en geïnformeerd worden over ontwikkelingen uit de regio.

Brandweerman Henk overlijdt dag na indrukwekkend eerbetoon

APELDOORN - Brandweerman Henk Derks is overleden. Dat bevestigt de Veiligheidsregio. In de nacht van dinsdag op woensdag overleed de 52-jarige Apeldoorner aan de gevolgen van kanker.

Op de Facebookpagina van brandweer Apeldoorn staat een zwart brandweerlogo in plaats van het rode. De voormalig brandweercommandant was al enige tijd ziek. Hij kreeg afgelopen week te horen dat hij was uitbehandeld. 

Zo'n 60 brandweermannen brachten maandagavond een indrukwekkend eerbetoon aan hun ernstig zieke collega. Ze bedankten hem voor zijn jarenlange inzet, betrokkenheid en collegialiteit.

Zie ook: Brandweermannen brengen doodzieke collega indrukwekkend eerbetoon

Stuur ons een WhatsApp bericht!
Heb je een tip of opmerking? Of heb je een foto of video gemaakt? Stuur ons een bericht op 055-5335166 of stuur een mail: redactie@rtv-apeldoorn.nl!

Het weer in Apeldoorn

Weersverwachting
Apeldoorn

Nu op Radio Apeldoorn


Luister live
Avondnieuws
17:00 tot 18:00

Nu op TV Apeldoorn

Kabelkrant
12:00 tot 18:00